ZVEZDA POVUKLA RADIKALAN POTEZ: Bahar naredio hitno pojačanje, Slovenac na korak od Marakane

Novosti online

28. 08. 2023. u 13:15

Desilo se ono što je mnogima bilo nezamislivo: crveno-beli su poraženi od Voždovca sa 3:2 u meču 5. kola Superlige Srbije

ЗВЕЗДА ПОВУКЛА РАДИКАЛАН ПОТЕЗ: Бахар наредио хитно појачање, Словенац на корак од Маракане

FOTO: FK Crvena zvezda

Voždovac je napravio senzaciju i pobedio moćni tim iz Ljutice Bogdana. Iako vrede 10 puta manje, Voždovčani su se junački isprsili i došli do velika tri boda. Imali su mnogo sreće, ali to su i zaslužili. Zvezdi pak ovaj poraz može da bude pravi signal šta im je potrebno da bi u nastavku sezone bili na znatno višem nivou.

Odgovor je prost, pojačanja, pre svega u poslednjoj liniji tima. Primiti tri gola od Voždovca nije nešto što bi smelo da se dešava crveno-belima.

Upitno je da li će Dragović i Degenek moći da iznesu kompletnu sezonu. Posebno kada na drugoj strani budu mnogo jači timovi nego što je Voždovac. Prioritet je dovođenje kvalitetnog štopera, a to je nešto na čemu insistira i Barak Bahar.

 Odavno je izabran Vanja Drkušić, kapiten Sočija, ali je visoka cena obeštećenja sve usporila. Ipak, kako saznaje Maksbet sport, od ponedeljka se povlače potezi da se nađe rešenje i štoper rođen u oktobru 1999. godine dovede u Ljuticu Bogdana.

– Čekamo da vidimo hoće li klubovi uspeti da se dogovore – poručio je menadžer igrača Mladen Ratkovica za Maksbet sport.

Šampion Srbije je spreman da plati određenu sumu i za pozajmicu, uz otkup sledećeg juna ili da se spusti obeštećenje i tako ekipa iz Rusije profitira, prodajom kapitena.

Drkušić se uklapa u sistem Baraka Bahara, a igra dugo u formaciji sa tri štopera. Njegova želja nije sporna da se preseli u Beograd i nastupa u Ligi šampiona. Ove sezone je na šest utakmica postigao jedan pogodak i reprezentativac Slovenije ima aktuelni ugovor do juna 2025. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)