PARTIZAN je doživeo debakl u Danskoj, poražen je od Nordsjelanda sa 5:0 u prvom meču plej-ofa Lige konferencija. Razočaran je posle utakmice bio trener crno-belih Igor Duljaj.

Goran

24.08.2023. 21:16

Amateri.. pocev od trenera pa do poslednje rezerve.. vi ste sramota za nas fudbal.. navijao sam za vas jos kao dete ali me je sramota vise..

blumberg

24.08.2023. 21:47

Dokle ce treneri da kriju nesposobnost uprave klubova da dovedu prave igrace i da na sebe svaljuju krivicu za ovakve katastrofe. Dokle ce da brane igrace za nesposobnost na terenu i nezalaganje (cast izuzetcima). Pa realno ovakav Partizan i nema sta da trazi, izgleda ni u domacem sampionatu a kamoli u Evropi. Duljaj ce sada da bude zrtveno jagnje i da ga i pljuju i da mu daju zahvalnicu a nije ni manje kriv od kompletne uprave. Hajde u kompletu ostavke. Navijaci gde ste.

Pedja

25.08.2023. 02:17

Nije problem sto protivnik ima brze igrace. U stvari jeste, ali mozete zato trcati celuutakmicu i pokusati pozrtvovanom protivniku da se suprotstavis. Medjutim, cak i na 5:0, bila je prisutna zelja Danaca da daju jos neki gol, kao da jure rezultat. Za to vreme igraci Partizana su se setali po terenu.

JOVAN

25.08.2023. 07:30

Kada ce Duljaj da shvati da nezna ovaj posao i podnese ostavku, posto nesposobna i korumpirana uprava to ocito i ne namerava. Vecina igraca nedostojna ni za opstinsku ligu. Sramota