BUKET CVEĆA, PA NA TRENING: Aleksandar Mitrović odmah po sletanju u Rijad krenuo na posao

N. I.

21. 08. 2023. u 17:12

PREGOVORI su trajali nekoliko meseci, natezanje sa upravom Fulama kao da su trajali decenijama, ali je ipk presudila ogromna želja Aleksandra Mitrovića da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji. Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije, miljenik mnogih navijača širom Evrope i sveta, konačno je potpisao ugovor sa Al Hilalom, a juče je doputovao u Rijad, pošto je prethodnih dana u Parziz potpisao trogodišnji ugovor i prošao neophodne lekarske preglede.

БУКЕТ ЦВЕЋА, ПА НА ТРЕНИНГ: Александар Митровић одмах по слетању у Ријад кренуо на посао

Instagram Al Hilal

- Ja gorim, a vaše odbrane će biti u problemu - bila je prva Mitrovićeva poruka koja zbog muzičkog globalnog hita mnogo "melodičnije" zvuči na engleksom jeziku.

U svakom slučaju, klub koji je ove sezone odlučio cda napravi fudbalski "drim tim" i ne pita ko koliko košta, konačno je dočekao i Mitrovića na aerodromu u Rijadu uz standardan protokol: buket cveća, ispisana čestitka dobrodošlice i pravo odatle na stadion "Kralj Fahd! gde je srpski as video u kakvom će fudbalskom raju da provede možda sve tri naredne sezone.

Poziranje u novom dresu, želje za što boljim rezultatima i slikanje sa čelnicima Al Hilala su bili poslovni deo jučerašnjeg prepodneva. Već popodne i danas Mitrović je počeo da radi ono za šta je debelo plaćen. Pogotovo, što je u vrhunskoj formi jer je sa Fulamom prošao kompletne letnje pripreme.

Biće posebo zanimljiv susret sa zemljakom Sergejom Milinković-Savićem koji ga je dočekao u novom klubu, ali sa brazilskom megazvezdom Nejmarom koji je probio sve moguće dolarske granice kada je pre četiri dana i zvanično za 320 miliona evra stavio potpis na dvogodišnji ugovor. Mitorivć je kod bogatih šeika prošao nešto "lošije" jer je za tri godine pristao na ugovor težak 75 miliona evra, odnosno 25 miliona po sezoni.

Bilo kako bilo, navijači Al Hilala, ali i ljubitelji fudbala širom sveta jedva čekaju da vide kako će da funkciniše vezni red i napad tima iz Rijada kada se u njemu, pored Sergeja, pojave Nejmar i Mitrović. Za sada deluje da će to najviše da liči na vatromet majstorija i golova.

Mitrović bi na teren mogao već za dva dana kada Al Hilal u 3. kolu prvenstva gostuje Al Raedu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)