SRBIN U ČELSIJU! Transfer o kome bruji Ostrvo

Novosti online

17. 08. 2023. u 11:14

Čelsi je, prema navodima londonskog "Standarda", zagrizao za našeg supertalentovanog golmana Đorđa Petrovića, koji trenutno brani u klubu iz MLS lige Nju Ingland revolušn.

СРБИН У ЧЕЛСИЈУ! Трансфер о коме бруји Острво

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji golman MLS-a je posle Mančester junajteda i Notingem Foresta zapao za oko i trećem premijerligašu. Jasna je i veza američkih vlasnika Čelsija sa sunarodnicima, zbog čega bi Petrović mogao da završi na Stamford bridžu.

Međutim, plavci će morati dobro finansijski da se ispruže jer Petrovićev klub traži čak 28 miliona evra za obeštećenje.

FOTO: AP

 

To je čak za 20 miliona više nego što je bila ponuda Notingem Foresta, koja je glatko odbijena, pa su se Šumari okrenuli Metu Tarneru iz Arsenala.

Takođe, problem u celoj priči je što Petrović želi da bude prvi čuvar mreže u novom klubu, a to Čelsi ne može da mu garantuje.

Interesovanje za bivšeg čuvara mreže Čukaričkog iz Evrope je ogromno, ali svakako je da bi poziv Čelsija, posebno što Sančes nije konkurencija od koje bi strepeo, mogao da promeni sve i baci ostale ponude u drugi plan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona