RONALDO IDE U ZATVOR?! Kristijano je pred hiljadama ljudi ovako prekršio zakon Saudijske Arabije (VIDEO)

Novosti online

11. 08. 2023. u 15:55

Kristijano Ronaldo je najveća zvezda fudbala u Saudijskoj Arabiji, čija liga je u poslednjih godinu dana, a naročito ovog leta, osnažena brojnim svetskim asovima, ali je Portugalac u pomenutoj državi uradio nešto što je izričito zabranjeno.

РОНАЛДО ИДЕ У ЗАТВОР?! Кристијано је пред хиљадама људи овако прекршио закон Саудијске Арабије (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/STR

Kako prenosi ruska novinska agencija "RIA Novosti", Ronaldo se prekrstio posle poslednjeg gola za svoj klub Al Nasr, a time je prekršio zakon Saudijske Arabije, u kojoj je zvanična religija islam.

"Tamo je zabranjeno ispoljavati 'hrišćansku gestikulaciju' na javnim mestima, pa mediji javljaju da Portugalcu preti hapšenje.
Na primer, bivši fudbaler Al Nasra, Kolumbijac Huan Pablo Pino bio je uhapšen jer je imao tetovažu sa likom Isusa Hrista", piše pomenuta novinska agencija.

Evo i kako je izgledalo to kršenje zakona:


Ako ne bude iza rešetaka, Kristijano Ronaldo bi u ponedeljak od 17 časova po našem, srednjoevropskom vremenu, trebalo da u finalu saudijskog Kupa igra protiv Al Hilala u čijim redovima, od nedavnog dolaska, briljira Sergej Milinković Savić.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)