NEJMAR PLAĆA SAMO DA ODE! Pari Sen Žermenu preti ozbiljno osipanje

Izdaja u poslednji čas. Tako najvatreniji navijači pariskih "svetaca" komentarišu vesti da je Nejmar izrazio želju da napusti PSŽ, na samo nekoliko dana pred početak sezone.

НЕЈМАР ПЛАЋА САМО ДА ОДЕ!  Пари Сен Жермену прети озбиљно осипање

Foto: Goran Čvorović

To je samo jedna u nizu epizoda iz serije bez kraja koja se odnosi na budući sastav najboljeg francuskog kluba. Između Nejmara i navijača postoji odnos "volim te, ni ja tebe", po uzoru na čuvenu pesmu Serža Genzbura, usled izostanka trofeja. Ne treba zaboraviti da su fanovi posle fijaska u Ligi šampiona organizovali štrajk i proteste ispred stanova svojih najvećih zvezda.

Medijski prostor za tili čas su preplavile informacije da je Brazilac, odmah po povratku sa azijske turneje, zatražio od predsednika kluba Nasera El Helaifija da razduži opremu, iako ga ugovor vezuje sve do 2027. godine.

Nejmar je, navodno, spreman da ode, čak i da plati iz sopstvenog džepa! Kao moguća buduća destinacija pominjala se Barselona, od koje su ga Parižani kupili 2017. godine za rekordnih 222 miliona evra. Kao opcija egzistira zamena uz doplatu za Usamana Dembelea, a možda i pozajmica.

Nejmar je već jednom poželeo da se vrati u Barselonu, posle dve godine odigrane u dresu PSŽ. Iz njegovog okruženja, međutim, stigao je (nezvanični) demanti, uz poruku da ga treba očekivati u dresu pariskog tima na ovosezonskoj premijeri u subotu protiv Lorijana.

Šta je od toga istina, saznaće se ubrzo. Nije tajna da je rukovostvo PSŽ razočarano neuspelom evropskom odisejom, uz tako zvučna imena, i da nemaju problem da se odvoje od sva tri člana "velike trojke" – Mesija, Mbapea i Nejmara.

DVE PONUDE ZA MPBAPEA

Ako Nejmar u subotu i bude u sastavu, šanse da zaigra Mbape su ravne nuli, komentarišu francuski mediji. PSŽ je, prenose obavešteni izvori, do sada dobio dve konkretne ponude za najboljeg francuskog fudbalera, jednu iz Al Hilala, drugu od neimenovanog kluba s britanskog ostrva, ali je "izostala saglasnost između svih zainteresovanih strana". Za transfer Mbapea preostale su još tri sedmice, do kraja ovog meseca. Ukoliko ne pronađe novi klub, a odbije da produži ugovor do 2025, predviđa mu se sedenje na klupi, što je izazvalo i gnev novog trenera Luisa Enrikea. Ali, rukovodstvo "svetaca" je, za sada, neumoljivo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)