GRČKA U NEVERICI: Nova grupa stranih navijača naoružana noževima htela da se domogne Atine! (FOTO)

Novosti online

10. 08. 2023. u 15:26

NAPETO je i danas u Grčkoj, iako su skoro tri puna dana prošla otkako je navijač atinskog AEK-a Mihalis Kacuris (29) ubijen nakon jezivih sukoba na ulicama grčke prestonice u sukobu huligana zagrebačkog Dinama i domaćeg kluba. U četvrtak je grčka policija ponovo imala posla sa stranim tifozima koji su došli naoružani noževima.

ГРЧКА У НЕВЕРИЦИ: Нова група страних навијача наоружана ножевима хтела да се домогне Атине! (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, kako javljaju grčki mediji, na granici sa Bugarskom uhapšeno je sedam navijača Petrolula iz Ploještija, koji su sa sobom u Grčku poneli i hladno oružje.

Oni su odmah zadržani i biće izvedeni pred sudiju zbog kršenja zakonskih propisa o nošenju oržuja, ali i onih koji se tiču amaterskog i profesionalnog sporta.

Naime, otkriveno je da su oni hteli da uđu u Grčku na graničnom prelazu Promahonas sa namerom da se domognu Atine, kako bi došli na meč između Olimpijakosa i belgijskog Genka, sa čijim su pristalicama ovi rumunski navijači u bratskim odnosima.

Kod uhapšenih rumunskih huligana pronađena su, kako je navela policija, "dva velika noža, jedna višenamenska sprava koja takođe ima nož, maske koje prekrivaju celo lice, bokserska oprema (zaštita za ruke i zube), kao i šalovi, dresovi i 23 boje u spreju".

Hladno oružje koje se spominje i ovoga puta bilo je korišćeno i u ponedeljak kada su, iako je bilo odlučeno od strane evropske kuće fudbala (UEFA) da se meč AEK - Dinamo odigra bez gostujućih navijača, zagrebački huligani ipak došli do Grčke, započeli tuču, a u njoj je jedan Grk, od rane zadobijene nožem, izgubio život.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu