MBAPE UMESTO KOD SAUDIJACA - SKROZ NA DRUGOM MESTU?! Obrt oko angažmana najboljeg francuskog fudbalera

A šta ako se Kilijan Mbape u predstojećoj sezoni pridruži u američkoj profesionalnoj fudbalskoj ligi svom doskorašnjem klupskom kolegi Lionelu Mesiju?

МБАПЕ УМЕСТО КОД САУДИЈАЦА - СКРОЗ НА ДРУГОМ МЕСТУ?! Обрт око ангажмана најбољег француског фудбалера

EPA/EFE

To je najnovija mogućnost razmršavanja Gordijevog čvora u koji je uvezana situacija sa najboljim francuskim fudbalerom, posle njegovog odbijanja da aktivira klauzulu produžetka ugovora na leto 2024, na godinu dana, čime bi, praktično, za 12 meseci postao potpuno slobodan igrač na tržištu, što bi njegov matični klub PSŽ ostavilo bez "prebijene pare" od transfera.

Ova mogućnost da pređe u neki od klubova u MLS sada se ozbiljno razmatra. Ime kluba se ne saopštava, ali francuski, španski i američki mediji navode da postoje razgovori oko uslova za sklapanje kratkoročnog, jednogodišnjeg ugovora s druge strane Atlantika.

Mbape je prethodno odbio ponudu saudijskog kluba Al Hilala od vrtoglavih 700 miliona evra za sezonu, zajedno s ugovorom i dodatnim pravima, uz šta bi pride išlo i 300 miliona za PSŽ.

Ističe se i da bi čelnici Reala iz Madrida bili spremni da započnu pregovore već sada s Mbapeom, pod uslovom da on javno saopšti da želi da napusti PSŽ. Momak iz Bondija to, međutim, ne namerava da uradi, jer bi time izgubio ostatak bonusa na vernost Parižanima, odnosno od 60 do 100 miliona evra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!