MITROVIĆ "NATERAN" DA IGRA ZA FULAM: Usred drame sa Saudijcima i odbijanja da trenira, srpski fudbaler "ubačen u vatru"

Novosti online

05. 08. 2023. u 17:21

ALEKSANDAR Mitrović se toliko dovodi u vezu sa odlaskom u saudijski fudbalski klub Al Hilal, da su u engleskoj štampi prošlih dana bili objavljivani tekstovi kako je otpočeo pravi mali rat između njega i aktuelnog mu kluba, Fulama. Ipak, srpski golgeter je danas - za londonski tim zaigrao.

МИТРОВИЋ НАТЕРАН ДА ИГРА ЗА ФУЛАМ: Усред драме са Саудијцима и одбијања да тренира, српски фудбалер убачен у ватру

Twitter / FFCinAustria

Pisalo se da je Al Hilal najpre ponudio 40 miliona evra za špica iz Srbije, te da je Fulam to odbio, pa je ponuđeno deset miliona više. Potom se govorilo po Ostrvu da je Mitrović veoma zainteresovan da karijeru nastavi u saudijskoj ligi, gde je već prešao i Sergej Milinković Savić, ali i brojne druge zvezde ovog leta, a kako uprava Fulama za taj transfer nije zainteresovana, navodno je srpski as odbio da trenira.

Ipak, te priče su, zasad, ostale samo - priče, a činjenica je da je "Mitar" danas zaigrao za engleski klub.

Bilo je to u prijateljskom meču protiv Hofenajma.

Trener Silva je Mitrovića ubacio u igru u 68. minutu, umesto Himeneza, a nedugo zatim je Basi dao gol za pobedu Fulama od 2:1. Drugi srpski reprezentativac iz engleskog kluba, Saša Lukić, odigrao je čitav meč, a dobio i žuti karton.

Šta će dalje biti sa Mitrovićem, ostaje da se vidi jer se, zbog važećeg ugovora, on ne pita toliko koliko sam Fulam. A Fulamu baš i nije do prodaje najboljeg golgetera. Da li zbog njegovih ogromnih kvaliteta, da li zbog toga što ponuda nije dovoljno visoka, tek - "Mitrogol" je i dalje član ekipe sa "Krejven kotidža".

Saudijski klubovi, inače, mogu da dovode pojačanja i u prvih sedam dana septembra, a u većini najvećih evropskih liga letnji prelazni rok se završava u poslednjim satima avgusta.

BONUS VIDEO: Penal na samom startu sezone - Ovako je Zvezda povela protiv Vojvodine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?