"GROBARI" GA NE PAMTE PO DOBROM: Poznato ko sudi prvi evropski meč Partizana

Novosti online

04. 08. 2023. u 13:16

GRUZIJSKI sudija Giorgi Kruašvili imenovan je za glavnog arbitra meča Sabah - Partizan u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu Evropske fudbalske unije (UEFA).

ГРОБАРИ ГА НЕ ПАМТЕ ПО ДОБРОМ: Познато ко суди први европски меч Партизана

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Sabah će ugostiti Partizan u četvrtak u Bakuu, u 18 časova po srpskom vremenu, a UEFA je saopštila da će Kruašvili biti na čelu gruzijskog tima koji će deliti pravdu.

Pomoćnici će mu biti Levan Varamišvili i Zaza Pipia, dok će četvrti sudija biti Aleko Aptsiauri. Revanš meč u Beogradu će biti odigran 17. avgusta.

Ovo, inače, neće biti prvi evropski meč koji sudi Partizanu. U Ligi konferencija delio je pravdu na meču Partizan - Anortozis u Humskoj (1:1).

Pobednik dvomeča između Sabaha i Partizana će u ponedeljak u 14 časova posle žreba u Nionu saznati ime potencijalnog protivnika u plej-ofu Lige konferencija.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj Sportskoj klinici u pariskom petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurši zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

LETOVANJE U TUNISU: Poznate cene - pogledajte ponudu za ovu prelepu destinaciju (FOTO)