KOMPANIJA ADMIRALBET OZVANIČILA SARADNJU SA JOŠ JEDNIM SUPERLIGAŠEM: Izborili su mesto u eliti, a novo sponzorstvo garantuje uspešnu sezonu.

Promo

02. 08. 2023. u 12:00

SVEGA nekoliko dana nakon potpisivanja partnerstva sa IMT-om, šampionom Prve lige Srbije, kompanija AdmiralBet je postala sponzor još jednog novog člana Superlige. Reč je o Železničaru iz Pančeva, ekipi koja je prethodne sezone zauzela 2. mesto u Prvoj ligi Srbije, čime je izborila plasman u najviši rang domaćeg fudbala.

КОМПАНИЈА АДМИРАЛБЕТ ОЗВАНИЧИЛА САРАДЊУ СА ЈОШ ЈЕДНИМ СУПЕРЛИГАШЕМ: Изборили су место у елити, а ново спонзорство гарантује успешну сезону.

FOTO: Promo

Pančevci su ispisali novu, najznačajniju i najvažniju stranicu od postanka fudbala u južnom Banatu, pa će okrug prvi put u svojoj istoriji imati predstavnika u Superligi Srbije, a kako bi ta istorija bila što blistavija, postignut je dogovor o ekskluzivnom partnerstvu sa kompanijom AdmiralBet, koja već godinama podržava domaći sport putem brojnih sponzorstava.

Odlične partije Želje su privukle veliko interesovanja fudbalske javnosti, što je prepoznao AdmiralBet, koji putem zvaničnog beting partnerstva nastoji da pomogne ekipi iz Pančeva da ima što uspešniju debitantsku sezonu u elitnom rangu domaćeg fudbala i da se afirmiše kao stalan član Superlige Srbije.

- Mislim da će Pančevci imati puno razloga da budu zadovoljni, svidela nam se ova priča, grad ima bogatu fudbalsku tradiciju čeka ih istorijska sezona u Superligi. Želeli da budemo deo kompletne euforije koja prati nastup kluba u elitnom rangu - rekao je CEO AdmiralBeta Marko Ribarić.

- Ovo je još jedan klub koji kao i naša kompanija ređa uspehe, pa je i to razlog da se povežemo. Imamo zajednički interes da pomognemo jedni drugima i ojačamo brendove, plus vrlo je bitno za lokalnu zajednicu u Pančevu da ima klub među najboljima u najpopularnijem sportu, AdmiralBet širi mrežu klubova sa kojima sarađuje. Podsetići da smo već sponzori Novog Pazara i IMT-a u Superligi, - dodao je Ribarić.

Novi superligaš je više nego ozbiljno shvatio snagu odgovornosti koju nosi prolazak kroz kapiju Superlige, pažljivo birajući svoj tim za predstojeću sezonu, pa u novu, istorijsku sezonu ulazi sa visokim ambicijama, koje će sa novim sponzorstvom biti nadohvat ruke.

- Mnogo će nam značiti što je jedna renomirana kompanija stala uz Železničar. Za nas ovo je tek razvojna faza, nemamo nameru da igramo jedno leto, stvorili smo ozbiljan tim i cilj je da postanemo stabilan superligaš. Uz AdmiralBet stvari će biti lakše - objasnio je Zoran Naunković prvi čovek Pančevaca.

Ovim partnerstvom AdmiralBet nastavlja da podržava srpski sport i da jača domaću ligu, jer snaga kako prvenstva, tako i reprezentacije, ne zavisi samo od velikih klubova, redovnih učesnika evropskih takmičenja, već i od ekipa koje stvaraju mlade i talentovane igrače iz lokala, koji će nam doneti dosta radosti i uspeha u nastavku svojih karijera.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao