"MOŠA!" Ne, Aleksandar Mitrović nije potpisao za Al Hilal

Novosti online

23. 07. 2023. u 16:47 >> 18:36

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović i dalje je član FK Fulam.

МОША! Не, Александар Митровић није потписао за Ал Хилал

Foto: Profimedia

Iako su brojni srpski mediji, pa i novinska agencija Tanjug, obavestili javnost da je "Mitrović potpisao za Al Hilal", a i to uz rečenicu da je to "saopštio danas klub iz Saudijske Arabije na zvaničnom sajtu" istina je drugačija.

I prilično jednostavna:


Nikakvog obaveštenja tog tipa nema na zvaničnoj internet prezentaciji Al-Hilala, niti na nalozima tog kluba na društvnim mrežama.

Sajt Al-Hilala na kome se nijednom rečju ne spominje Aleksandar Mitrović / Screenshot


Informacija da se "doskorašnji kapiten Fulama u klubu iz Rijada priključio saigraču iz reprezentacije Srbije Sergeju Milinkoviću-Saviću" zapravo je nastala kao pogrešna interpretacija jednog tvita. 


Ovog:


U pitanju nije nikakav zvaničan načog Al Hilala na Tviteru (štaviše, opisan je rečju "nezvanično"), pa samo odražava želju navijača pomenutog saudijskog kluba da sjajni srpski golgeter stigne u pomenutu ekipu.


Mitrović (28) je već pet godina u Fulamu, u kome je najbolji strelac i kapiten ekipe, ali, prema navodima britanskih medija, zaista želi da ode u Saudijsku Arabiju zbog čega je došlo do nesuglasica između njega i njeogvih engleskih poslodavaca.


Podsetimo, Al Hilal su ovog leta, uz Milinkovića Savića, pojačali i Portugalac Ruben Neves i Senegalac Kalidu Kulibali.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave