NE ZANIMA ME ZA KOGA IGRAM: Kilijan Mbape zagrmeo pred prelazni rok

Novosti online

08. 07. 2023. u 11:56

NOVA transfer sezona, a u predstavi ponovo glume isti glumci. Kilijan Mbape razumljivo je ponovo je zvezda transfer teatra, a sada je prvi put progovorio o mogućem transferu.

НЕ ЗАНИМА МЕ ЗА КОГА ИГРАМ: Килијан Мбапе загрмео пред прелазни рок

FOTO: AP/Tanjug

Mbape je obavestio PSŽ da želi da napusti klub i time je izazvao pravu pometnju u taboru ovog tima.

-Razlozi zbog kojih verujem da mi je ovo poslednja sezona u Ligi 1? Vrlo je jednostavno, ja sam takmičar. Kada igram, želim da pobedim. Nije važno za koga igram, nije bitno čiji dres nosim, nije važno gde igram, nije važna godina, nikad nemam mira kada je to u pitanju. Samo želim da pobeđujem. Nikad nisam zadovoljan. Želim da osvojim Ligu šampiona. Na odmoru, posle sezone, se resetujem, povratim energiju i vraćam se još više gladan, kao što svi znaju, izjavio je Mbape i dodao:

-Ja sam neko ko nikad nije zadovoljan, tako da nikad nisma impresioniran postignutim. To je i prva stvar u razumevanju sebe jer sve što radim, uvek kažem sebi da mogu bolje. Imam glad za pobedama. Ne želim da igram za tim koji je samo učesnik. Zbog toga neki ljudi misle da sam arogantan. Jer mrzim da samo učestvujem. To nije u mojoj prirodi, to nisam ja, i ne bojim se to da kažem čak i ako stvari ne idu u moju korist. Ne bojim se ni neuspeha, takođe. To je deo svačije karijere. Ali duboko u sebi imam uverenje da sam rođen da pobeđujem i želim to svima da pokažem.

Na pitanje zbog čega PSŽ svih ovih godina ne uspeva da se popne na krov Evrope, Mbape kaže:

-Ne znam šta je potrebno PSŽ da osvoji pehar, to nije pitanje za mene. Morate to da pitate ljude koji sastavljaju tim, koji organizuju ekipu, koji grade klub. Ja se samo trudim da pružam najbolje što mogu. Bolji sam igrač nego što sam bio, prvi strelac sam petu sezonu zaredom u Ligi 1. Kritike kažu da mogu i bolje. Ponekad u fudbalu suočite sa onim što se zove stakleni plafon. Zbog toga to nije pitanje za mene, već za one iznad mene.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!