POŽURI I PREUZMI SVOJ BONUS: Danas besplatno dobijaš 4.000 RSD!

Promo

27. 06. 2023. u 10:00

SVE što ste želeli ovog leta omogućio vam je Meridian! Upustite se u vrelu letnju zabavu, čeka vas 4.000 DINARA BONUSA.

ПОЖУРИ И ПРЕУЗМИ СВОЈ БОНУС: Данас бесплатно добијаш 4.000 РСД!

FOTO: Promo

Verni igrači Meridiana su već upoznati sa velikim brojem promocija u kojima uživaju svakodnevno. Ali, posebno iznenađenje ovog leta spremno je za novajlije! Postani deo MESTA NAJBOLjE ZABAVE i preuzmi VELIČANSTVENI BONUS!

Potrebno je samo da se REGISTRUJEŠ i odmah nakon toga stiže NEVEROVATNA DOZA BONUSA! Par trenutaka nakon REGISTRACIJE možeš preuzeti 4.000 DINARA BONUSA!

Pomenuti BONUS možeš iskoristiti na sportsko klađenje i celokupnu slot ponudu na sajtu meridianbet.rs - 3.000 DINARA ti stoji na raspolaganju za slot igre, dok 1.000 DINARA možeš iskoristiti za sportske tikete.

A, nakon što iskoristite ovaj bonus, vreme je za uplatu prvog depozita! Ukoliko uplatite 500 ili više dinara u danu vaše REGISTRACIJE, u igri ste za magičan bonus na prvi depozit. Maksimalan iznos koji možete osvojiti na ovaj način je 120.000 DINARA BONUSA!

Ne propustite najluđu letnju avanturu, samo u Meridianu!

SPECIJALNA VEST!!! Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće na MESTU NAJBOLjE ZABAVE!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU - PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Dobro došli u Meridian - OVDE VAS ČEKAJU KARTE ZA MEKSIKO!!!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!