KIKS PRED DUEL SA SRBIJOM: Krstajićeva Bugarska razočarala protiv Litvanije

Novosti online

17. 06. 2023. u 17:53

BUGARSKA je napravila kiks pred dolazak Srbije u Razgrad u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Ova reprezentacije je odigrala 1:1 protiv Litvanije u Kaunasu u 3. kolu.

КИКС ПРЕД ДУЕЛ СА СРБИЈОМ: Крстајићева Бугарска разочарала против Литваније

FOTO: AP/Mindaugas Kulbis

Izabranici Mladena Krstajića tako ni posle tri runde ne znaju za pobeda i sada srpskog stručnjaka i njegove igrače očekuje težak zadatak u pokušaju da prekinu loš niz.

Litvanija je idealno otvorila susret. Igrao se 15. minut kada je Edvinas Girdvainis doveo svoju reprezentaciju do vođstva. Ipak, radost nije dugo trajala pošto je bivši fudbaler Voždovca Justas Lasickas dobio crveni karton samo dva minut nakon vođstva.

Brojčanu prednost na terenu je Bugarska iskoristila preko Marina Petkova koji je u 27. minutu uspeo da donese izjednačenje.

Gosti su zagospodarili terenom od tog momenta, ali mreža Edvinasa Gertmonasa se više nije tresla, uprkos tome što su "lavovi" uputili čak 27 šuteva (devet u okvir) ka golu rivala.

Bugarima da dođu do trijumfa nije pomoglo ni to što su izveli čak 20 kornera. Šansi je bilo, no morali su da se zadovolje podelom bodova.

Podsetimo, Srbija na "Huvefarma Areni" gostuje u utorak od 20.45. Naša selekcija ima šest bodova, dok je timu Mladena Krstajića ovo bio prvi bod u grupi G.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)