"POSEBNI" NE IDE IZ RIMA: Morinjo ostaje trener fudbalera Rome, odbio ponudu Al Ahlija

Tanjug

15. 06. 2023. u 13:06

Trener fudbalera Rome Žoze Morinjo odbio je bogatu ponudu da preuzme ekipu Al Ahlija iz Saudijske Arabije, prenose italijanski mediji.

ПОСЕБНИ НЕ ИДЕ ИЗ РИМА: Морињо остаје тренер фудбалера Роме, одбио понуду Ал Ахлија

Foto: AP

"Skaj Italija" navodi da je Morinjo održao sastanak u Londonu sa jednim od zvaničnika Al Ahlija Mahmudom el Katibom. Portugalski stručnjak je saslušao ponudu čelnika Al Ahlija koja je iznosila čak 120 miliona evra za dve sezone.

Morinjo je zahvalio na interesovanju, ali je istakao da želi da ostane u Romi iako je ponuda bila izuzetno unosna. Al Ahli je osvojio prvo mesto u Prvoj diviziji Saudijske Arabije, a naredne sezone igraće u najelitnijem takmičenju ove zemlje, Saudijskoj profesionalnoj ligi.

Italijanski mediji navode da je Morinjo igračima Rome posle poraza od Sevilje u finalu Lige Evropa rekao da će i naredne sezone trenirati rimski klub.

Portugalac je Romu preuzeo 2021. godine, a sa rimskim klubom je igrao dva uzastopna finala evropskih takmičenja. Roma je 2022. osvojila Ligu konferencija, a 31. maja ove godine je u finalu LE poražena od Sevilje posle boljeg izvođenja penala.

Roma je osvojila šesto mesto u Seriji A, a naredne sezone igraće u Ligi Evrope.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu