SRPSKA CRNJA CELA PLAVO-BELA: Fudbaleri Budućnosti proslavili povratak u vojvođanski rang takmičenja (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

11. 06. 2023. u 22:36

FUDBALERI Budućnosti iz Srpske Crnje, popularne Đurine varoši u Banatu, na granici sa Rumunijom, u godini dijamantskog jubileja i veka postojanja kluba, proslavili su povratak u vojvođanski rang takmičenja.

СРПСКА ЦРЊА ЦЕЛА ПЛАВО-БЕЛА: Фудбалери Будућности прославили повратак у војвођански ранг такмичења (ФОТО)

B.Grujić

- Kiša nam je malo poremetila proslavu, ali ne i fudbalsku atmosferu na tribinama, koje će konačno, do početka sledeće sezone, biti pokrivene - kaže Vladimir Brakus, predsednik opštine Nova Crnja, koji je i sam, do pre samo nekoliko godina bio aktivan fudbaler.

Na tribinama, doduše pod kišobranima, verni navijači proslavili su uspeh svojih miljenika, koji su u svečarskoj atmosferi savladali ekipu Banata iz Zrenjanina 5:3 ( 2:1). Među njima je bila i Tamara Arsin, kapiten rukometnog kluba Mladost iz Srpske Crnje, inače model i zaštitno lice poznate hotelijerske kompanije iz Vršca, koja je došla da podrži fudbalere.

- Jako bitan dan za Srpsku Crnju, varoš koja voli i živi za fudbal, a za sve igrače, sadašnje i bivše, kao i i prijatelje kluba, priredili smo koktel i slavlje u poznatom dvorcu Nojhauzen - naglasio je Dragan Daničić, zamenik predsednika opštine Nova Crnja.
 
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)