"PREGOVARAM SA ZVEZDOM": LJubimac navijača treću put oblači crveno-beli dres?

Novosti online

11. 06. 2023. u 11:09

MILOŠ Degenek mogao bi treći put da obuče dres Crvene zvezde. Reprezentativac Australije potvrdio je da interesovanje crveno-belih postoji.

ПРЕГОВАРАМ СА ЗВЕЗДОМ: Љубимац навијача трећу пут облачи црвено-бели дрес?

Foto: N. Paraušić

Želi Barak Bahar da ojača desni bok, očigledno da reprezentativca Australije vidi kao dobro rešenje za taj deo terena.

- Jeste, bilo je kontaktata, pričao sam sa ljudima iz kluba i trenerom Baharom. Pregovori su u toku, pa ćemo da vidimo šta će da se desi - rekao je Degenek za "Sportski Žurnal".

Istakao je potom da dobro poznaje novog trenera šampiona Srbije.

- Gospodina Baraka Bahara znam od ranije. Tačnije, više od godinu dana. Prvi put smo se čuli kada je bio trener Makabija Haife. Hteo je da idem u Izrael tamo kao zamena za Bogdana Planića. Međutim, do dogovora nije došlo iz drugih razloga koje sad ne bih spominjalo, ali to nije imalo veze s snjim. Bahara izuzetno mnogo cenim kao čoveka i stručnjaka. Ostali smo u kontaktu. Učinio je veliku stvar plasiravši se prošle sezone u Ligu šampiona. Makabi Haifa je pod njegovom komandom imala mnogo kvalitetnih mečeva u Evropi, ali i u šampionatu Izraela. Pokazao je kakav je stručnjak i da je zasluženo u Zvezdi. Verujem da će napraviti iskorak i sa crveno-belima.

Momak iz Knina je otkrio da mu nije strana pozicija desnog beka na kojoj ga vidi izraelski stručnjak. Smatra da u klub ne bi došao kao zamena za Strahinju Erakovića ili Aleksandra Dragovića.

- Kad imamo loptu više smo sa trojicom pozadi, a branimo se sa pet igrača pa sam ja na boku. Igrao sam na Mundijalu u Kataru protiv najboljih na svetu kao desni bek. Sigurno bih mogao i u Ligi šampiona, bez obzira da li bismo igrali sa trojicom ili četvoricom u zadnjoj liniji - zaključio je Degenek.

Član američkog Kolambusa je u prethodna dva mandata u Crvenoj zvezdi odigrao 132 utakmice i doprineo je sa tri gola i sedam asistencija.

Podsetimo, crveno-beli će naredne sezone igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, a protivnike će saznati nakon žreba koji će održati 31. avgusta.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024