TREĆI PUT U ZVEZDI? Miloš Degenek o povratku na "Marakanu"

Novosti online

04. 06. 2023. u 18:28

NEDAVNO se pojavila informacija da novi trener Crvene zvezde, Barak Bahar želi da dovede Miloša Degeneka. O tome se oglasio defanzivac američkog Kolumbusa.

ТРЕЋИ ПУТ У ЗВЕЗДИ? Милош Дегенек о повратку на Маракану

Degenek na meču sa Evropom Foto: M.Vukadinm

Reprezentativac Australije je za "Alo" otkrio da je dobio poziv od kluba sa "Marakane" da treći put obuče crveno-beli dres.

- Bilo je kontakta sa Zvezdom. Moja želja za povratkom nije sporna. Svi znaju koliko meni znači ovaj klub. Zvezda je moja kuća i uvek sam tu da pomognem. Voleo bih da se vratim, želja je uvek prisutna, to nije sporno. Još uvek nije ništa gotovo, ali smo u kontaktu - rekao je Degenek.

Zanimljivo je to da se pisalo da Izraelac vidi 29-godišnjaka iz Knina kao desnog beka. Ipak, ta pozicija mu nije strana, pokrivao ju je na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Degenek je u dva mandata u Zvezdi odigrao 132 utakmice. Oba puta je nastupao u Ligi šampiona pod vođstvom Vladana Milojevića, dok je kod Dejana Stankovića igrao osminu finala Lige Evrope.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024