PSŽ NE SLAVI TITULU! Serhio Riko u mislima saigrača

Tanjug

02. 06. 2023. u 12:54

PSŽ je overio titulu šampiona Francuske, međutim, u klubu nikom nije do slavlja. Rezervni golman Serhio Riko i dalje je u komi posle pada s konja, lekari mu se bore za život.

ПСЖ НЕ СЛАВИ ТИТУЛУ! Серхио Рико у мислима саиграча

Foto: EPA

Stanje iskusnog Španca je nepromenjeno. I dalje je na intenzivnoj nezi bolnice u Sevilji, danas šesti dan otkad je doživeo teške povrede glave prilikom pada s konja.

Nesreća se dogodila u nedelju, dan posle utakmice sa Strazburom gde je Serhio Riko bio rezervni golman PSŽ. Tog dana imao je slobodan dan i iskoristio ga je u svojoj Sevilji, gde se i desio jeziv slučaj.

Pari Sen Žermen se oglasio novim saopštenjem u kojem ističe da će biti otkazane sve proslave povodom osvajanja šampionske titule.

 "Neće biti slavlja. Teška sedmica je ovo za sve i svi smo potreseni. Šaljemo svu pozitivnu energiju Serhiju Riku, njegovoj majci, ženi i voljenima", poručio je trener Kristof Galtije.

PSŽ u poslednjem kolu francuskog prvenstva, sutra od 21 čas, dočekuje Klermont, dok će dva dana kasnije igrati finale Superkupa protiv Tuluza.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVE INFORMACIJE: Evo u kakvom je stanju sin Dejana Stankovića