GALTIJE: ''Mesi napušta PSŽ, imao sam čast da treniram najboljeg fudbalera sveta''

Novosti online

01. 06. 2023. u 15:33

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Kristof Galtije izjavio je danas da će Lionel Mesi definitivno napustiti klub iz Pariza na kraju sezone, prenose francuski mediji.

ГАЛТИЈЕ: Меси напушта ПСЖ, имао сам част да тренирам најбољег фудбалера света

FOTO: Tanjug/AP

 Mesi je u PSŽ stigao početkom avgusta 2021. godine iz Barselone, a ima ugovor sa "svecima" do 30. juna. On je imao mogućnost da produži saradnju sa francuskim klubom, ali je došao u sukob sa navijačima Pari Sen Žermena, koji tvrde da je Mesi jedan od glavnih krivaca zato što "sveci" nisu osvojili Ligu šampiona.

- Imao sam čast da treniram Mesija, najboljeg fudbalera sveta svih vremena. Mesi će narednog vikenda da odigra poslednji meč u dresu Pari Sen Žermena na duelu protiv Klermona - izjavio je Galtije na današnjoj konferenciji za medije.

Mesi bi mogao karijeru da nastavi u Barseloni, Interu iz Majamija ili u Saudijskoj Arabiju. Argentinski fudbaler je za PSŽ odigrao 74 meča i postigao je 32 gola uz 35 asistencija, a sa klubom iz Pariza osvojio je dve titule šampiona Francuske.

Utakmica između Pari Sen Žermena i Klermona biće odigrana u subotu od 21 sat u Parizu.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)