MARKO NIKOLIĆ PRVI PUT U AZIJI: Bivši trener Partizana pronašao novi angažman

Novosti online

30. 05. 2023. u 15:15

SRPSKI fudbalski trener Marko Nikolić posle skoro dve godine pauze ima novi posao. On je dogovorio saradnju sa Al Ahli Šababom iz Dubaija.

МАРКО НИКОЛИЋ ПРВИ ПУТ У АЗИЈИ: Бивши тренер Партизана пронашао нови ангажман

Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Bivši strateg Partizana odlučio je da se prvi put oproba u Aziji, a ugovor sa novim klubom potpisao je na godinu dana, prenosi "Sport klub".

Pisalo se dosta u poslednje vreme da bi 43-godišnji stručnjak mogao da nasledi Slavišu Jokanovića na klupi moskovskog Dinama. Ipak, to se nije desilo pošto se Nikolić odlučio za odlazak u Ujedinjene Arapske Emirate.

Do sada je u karijeri vodio Partizan u dva navrata, Rad, Srbiju do 18 godina, Vojvodinu, Olimpiju, Videoton i Lokomotivu iz Moskve. 

Nikolić će na klupi Al Ahli Šababa naslediti Leonarda Žardima koji nije uspeo da zadrži posao uprkos tome što je osvojio titulu.

BONUS VIDEO: DULjAJ: Ako postoji moja odgovornost, spreman sam da je prihvatim

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024