"ŽAO MI JE, TATA, ALI OVO JE VAŽNIJE": Novak Đoković otkrio zašto Stefan i Tara nisu u Parizu

Novosti online

30. 05. 2023. u 11:51

NOVAK Đoković u Parizu napada 23. grend slem, čime bi postao apsolutni GOAT. Već na prvom meču protiv Aleksandra Kovačevića publika je bila protiv Srbina, na šta je on navikao. A onda kada se meč završio, poslao je poruku - "Kosovo je srce Srbije", što je zatalasalo ceo svet.

ЖАО МИ ЈЕ, ТАТА, АЛИ ОВО ЈЕ ВАЖНИЈЕ: Новак Ђоковић открио зашто Стефан и Тара нису у Паризу

Foto: AP

Podrške Noletu stižu sa svih strana, a ruku na srce, i te kako su mu potrebne jer se Đoković posle dugo vremena pojavio na jednom grend slemu bez supruge Jelene i dece Stefana i Tare. 

Novak je otkrio zbog čega oni nisu u Parizu.

- Trenutno nisu sa mnom, ali bi mogli biti tu za nekoliko dana, ako budem još u turniru. Stefan ima osam godina, Tara pet. Stefan je upravo otišao sa školom na ekskurziju. Pričao sam sa njim, znao je da idem na Rolan Garos, ali mi je rekao: "Žao mi je, tata. Možda ću doći kasnije, ali ovo je važnije. Želim da budem u prirodi, da se igram sa drugovima i radim druge stvari". Rekao sam mu da to potpuno prihvatam i podržavam - otkrio je Novak.

Što se tiče Tare, ona ima drugačija interesovanja.

- Nju zanima konjički sport i balet. Neverovatna je, moje srculence, teško mi je da joj kažem ne za bilo šta. Svako ko je otac ćerke zna o čemu pričam. Zaista sam blagosloven i zahvalan supruzi što se brine o njima i što je najbolja moguća majka - dodao je Đoković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!