ODLEPIO ZA SRBINOM! Tomas Tuhel naredio: Dovedite mi ga u Bajern

Novosti online

30. 05. 2023. u 12:28

Bajern Minhen je u neverovatnoj završnici osvojio i 11. titulu zaredom u Bundesligi.

ОДЛЕПИО ЗА СРБИНОМ! Томас Тухел наредио: Доведите ми га у Бајерн

Foto: AP

U klubu su svesni da sezona nije dobra i smenili su čelnike sportskog sektora Olivera Kana i Hasana Salihamidžića i krenuli su u ozbiljno renoviranje ekipe za narednu sezonu.

Tomas Tuhel će dobiti odrešene ruke u selekciji ekipe i on je već krenuo da radi.

Kako prenosi novinar Skaja Florijan Pletenberg, poznat po pouzdanim informacijama u vezi sa Bavarcima, tvrdi da je Tuhel naredio da mu se dovede Dušan Vlahović.

 - Dušan Vlahović je ponovo vruća tema u Minhenu. Tuhel je lud za srpskim napadačem, a Karl Hajnc Rumenige održava izuzetno dobre odnose sa Juventusom - napisao je Pletenberg.

FOTO: Tanjug/AP

 

Jedini problem bi moglo da bude obeštećenje. Nemački prvak nije spreman da plati 80.000.000 evra, koliko Juve zahteva, pa je zato spremio nešto drugačiju ponudu. Želi da u Torino pošalje Sadija Manea i manju sumu novca.

Pitanje je da li to zadovoljava apetite Juventusa, kao i da li Mane uopšte želi da se preseli u Italiju. Što se Vlahovića tiče, on nije najsrećniji u taboru "stare dame". Često je na meti kritika, mučio se sa povredama, a ni stil igre trenera Masimilijana Alegrija mu ne odgovara. Na 42 meča za bjankonere ove sezone upisao je 14 golova i četiri asistencije.

EPA/EFE

 

Sve u svemu možda bi to bio idealan posao za sve, Bajernu treba napadač kao Vlahović, Juventus bi profitirao sa Maneom, jedino je pitanje da li Senegalac želi u Torino.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!