DAO GOL PARTIZANU PA JURIO RIKARDA: Bivši fudbaler Zvezde učinio nešto neverovatno (VIDEO)

Novosti online

27. 05. 2023. u 21:40

FUDBALERI Partizana savladali su Voždovac 2:1, a jedini gol za "zmajeve" postigao je bivši fudbaler Crvene zvezde Danilo Teodorović, koji se nakon meča odlučio da uradi nešto drugačije.

ДАО ГОЛ ПАРТИЗАНУ ПА ЈУРИО РИКАРДА: Бивши фудбалер Звезде учинио нешто невероватно (ВИДЕО)

M. Vukadinović

Dvadesetjednogodišnji Danilo Teodorović odlično je iskoristio dodavanje kroz sredinu. Bocnuo je loptu mladi napadač Voždovca i lako savladao Aleksandra Popovića za 2:1.

Nakon meča napadač "zmajeva" ispunio je svoj san i od napadača Partizana Rikarda Gomeša zatražio je na poklon dres, što je Zelenortskih ostrva rado učinio.

Dok je "grobare" ofanzivni fudbaler poreklom iz Bosne i Hercegovine kupio, njegov potez neće se dopasti "delijama", s obzirom da je u januaru 2022. godine iz baljalučkog Željezničara prešao u Crvenu zvezdu za čiju je selekciju do 19 godina nastupao sve do prelaska u Voždovac.

BONUS VIDEO: Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri