ZVEZDA HOĆE FINALE KUPA NA "RAJKU MITIĆU": Propisi su drugačiji

N. I.

18. 05. 2023. u 14:42

CRVENA zvezda je pobedom u polufinalu Kupa od 3:0 protiv TSC u Bačkoj Topoli u sredu po podne obezbedila novo finale i priliku da se bori za još jednu duplu krunu. Pošto se još čeka drugi finalista, jer se danas igra novi meč Vojvodina - Čukarički, prekinut juče u 33. minutu zbog jake kiše u Novom Sadu pri vođstvu Beograđana od 2:0, za sada se zna samo jedan podatak. Finale će se igrati sledeće srede, 25. maja, ali se još ne zna gde.

ЗВЕЗДА ХОЋЕ ФИНАЛЕ КУПА  НА РАЈКУ МИТИЋУ: Прописи су другачији

Foto arhiva VN

Zahtev Zvezde nije utemeljen u propisima takmičenja FSS, jer se u ovakvim slučajevima ne pita nijedan klub, već o mestu odigravanja finalnog meča odlučuje žreb, moguće je u ovom slučaju i Izvršni odbor FSS na svojoj vanrednoj sednici.

Dakle, član 8 Propozicija takmičenja Kupa Srbije u fudbalu kaže:

- Mesto odigravanja finalne utakmice Kupa Srbije igraće se na stadionu jednog od finalista Kupa Srbije, na taj način što će mesto odigravanja biti određeno žrebom.

Ovo je citat iz propisa. Ukoliko FSS bude poštovao svoj propis, teško da će da se izađe u susret Zvezdinoj volji. Moraće da se pristupi činu koji iziskuje par sekundi neizvesnosti. Dok se iz providne staklene kugle ne izvuče ime jednog od dva potencijalna domaćina finala Kupa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!