ŠPANCI NAJAVLJUJU SPEKTAKULARAN TRANSFER: Kimih stiže u Barselonu!

Novosti online

17. 05. 2023. u 14:12

FUDBALER Bajerna i nemački reprezentativac Džošua Kimih mogao bi na kraju sezone da nastavi karijeru u Barseloni, prenosi katalonski "Mundo deportivo".

ШПАНЦИ НАЈАВЉУЈУ СПЕКТАКУЛАРАН ТРАНСФЕР: Кимих стиже у Барселону!

Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Španski list ističe da je Kimih ove sezone jedan od ključnih igrača Bajerna, ali nemački reprezentativac želi da promeni sredinu na kraju sezone, pošto navodno u svlačionici kluba iz Minhena vlada "loša, čak i represivna atmosfera".

Trener Barselone Ćavi Ernandes izuzetno ceni igračke kvalitete fudbalera Bajerna i želi da ga dovede u redove novog šampiona La lige. Ćavi je navodno izjavio da se Kimih pored vrhunskih igračkih kvaliteta pokazao i kao izuzetan lider, pošto će fudbaler Bajerna biti novi kapiten nemačke fudbalske reprezentacije.

Interesovanje za Kimiha pokazao je i Mančester siti, ali je nemačkom fudbaleru primamljivije da nastavi karijeru u ekipi sa "Nou Kampa".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju