NOVO PRIZNANJE: Srđan Jovanović na meču Sevilja - Juventus

Novosti online

16. 05. 2023. u 13:49

NAJBOLjI srpski fudbalski arbitar Srđan Jovanović biće četvrti sudija na revanš meču polufinala Lige Evrope između Sevilje i Juventusa. Glavni sudija na ovoj utakmici biće Holanđanin Dani Makeli, a njegovi pomoćnici su Hesel Stegstra i Jan de Vris. U VAR sobi biće takođe Holanđani Pol van Bokel i Rob Dieperink.

НОВО ПРИЗНАЊЕ: Срђан Јовановић на мечу Севиља - Јувентус

Foto arhiva VN

Prva utakmica odigrana prošle nedelje u Torinu završena je bez pobednika, 1:1. Revanš duel Sevilje i Juventusa na programu je u četvrtak od 21 sat na stadionu "Ramon Sančez Pishuan".

UEFA je navela da će drugi revanš polufinala LE između Leverkuzena i Rome suditi Slovenac Slavko Vinčić, a njemu će pomagati sunarodnici Tomaž Klančnik i Andraž Kovačič. Za četvrtog sudiju imenovan je Irfan Peljto iz BiH, a u VAR sobi biće Slovenci Nejc Kajtazović i Matej Jug.

Roma je u prvom meču slavila sa 1:0, a revanš je na programu u četvrtak od 21 sat u Leverkuzenu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)