JEZIVA SMRT RUSKOG FUDBALERA: Vozio 200 na sat i zakucao se u ogradu

Novosti online

14. 05. 2023. u 10:35

BIVŠI ruski fudbaler Aleksandar Karjakin poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Užas se dogodio na autoputu iz ruske prestonice prema Minsku. Karjakin je vozio od Moskve ka glavnom gradu Belorusije preko 200 na sat i poginuo na licu mesta.

ЈЕЗИВА СМРТ РУСКОГ ФУДБАЛЕРА: Возио 200 на сат и закуцао се у ограду

Foto: TwitterPrintscreen/@wild_moscow

Nekadašnji fudbaler nosio je dres Spartaka iz Moskve, a nastupao je i za Dinamo, Himki i Rijaliti, a karijeru je završio sa 23 godine.

Ruski mediji navode da je učestvovao u uličnim trkama u Belorudiji, a do nesreće je došlo 13. maja jedan čas iza ponoći.

Automobil koji je vozio zakucao se u ogradu na autoputu.

Automobil Karjakina se posle direktog udarca više puta okrenuo i završio na sredini druma, a kako prenose mediji bivši fudbaler je vozio čak 220 km/h. Vozilo je smrskano na komade, dok je hitna pomoć prevezla Aleksandra u bolnicu, međutim, posle nekoliko dana borbe je preminuo.

- To se dogodilo bukvalno 30 metara od mene, vozio sam se u nizu automobila brzinom od 100 km/h. Dva sportska automobila su se trkala. "Nisan" je hteo da uleti u džep na putu, a tamo je bilo mokro posle kiše. Automobil je išao najmanje brzinom od 140 km/h, možda i više. I tako je uleteo u graničnik - rekao očevidac nesreće za ruski portal "MK", koji je želeo da ostane neimenovan.

Poznato je da je jedan od svedoka, koji se među prvima pojavio na licu mesta nesreće da bi pomogao Karjakinu, pozvao hitnu pomoć. Pronašao je njegova dokumenta i sa Aleksandrovog telefona nazvao njegove prijatelje, dok je sa njim bio i snimatelj, koji je izašao pre stravične nesreće.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost