JOKIĆ GA PONIZIO, A ON SMENIO TRENERA: Monti Vilijams napustio Sanse

Novosti online

14. 05. 2023. u 08:23

KOŠARKAŠI Denver Nagetsa slavili su protiv Finiks Sansa u polufinalu Zapadne konferencije, te se sada okreću finalu protiv Los Anđeles Lejkersa gde ih čeka borba za veliko finale NBA lige.

ЈОКИЋ ГА ПОНИЗИО, А ОН СМЕНИО ТРЕНЕРА: Монти Вилијамс напустио Сансе

Foto AP

Finiks Sansima, po svemu sudeći, predstoji remont ekipe, a ceh eliminaciji platio je trener Monti Vilijams.

Nisu mu pomogle ni tri velike NBA zvezde, Kevin Durent, Devin Buker i Kris Pol. te je prebogati vlasnik Met Išbija odlučio da mu se zahvali na saradnji.

Išbija je pažnju na sebe skrenuo sukobom sa Nikolom Jokićem kada nije hteo da vrati loptu srpskom košarkašu, a našišao je na brojne osude u javnosti zbog teatralnog pada nakon što je Srbin spustio ruku na njega.


Podsetimo, trenersku karijeru Monti Vilijams je započeo u Portlandu kao asistent još 2005. godine gde je bio sve do 2010, potom je pet sezona proveo u Nju Orleansu, zatim sezonu u Oklahomi.

Napravio je potom dve godine pauze da bi se zatim vratio trenerskom poslu 2018. u Filadelfiji kao asistent, a potom je preuzeo Finiks na čijoj klupi je prošle sezone osvojio prestižnu nagradu - najbolji trener NBA lige.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)