ŠAMPION GAZI I OVE SEZONE: Tromse je na pogrešnom kraju tabele

O. M.

16. 05. 2024. u 11:22

DERBI osmog kola norveške Elit serije igra se u Bodeu gde domaći tim dočekuje ekipu Tromsea. Utakmica se igra od 18 časova.

ШАМПИОН ГАЗИ И ОВЕ СЕЗОНЕ: Тромсе је на погрешном крају табеле

Foto Profimedia

Šampion je dobro krenuo u odbranu titule pošto posle sedam kola drži prvo mesto sa 19 bodova. S druge strane, Tromse, koji je prošlu sezonu završio na trećem mestu, nije počeo kako su se navijači nadali, ali i stručnjaci očekivali.

Startovali su sa pet poraza pa sada, posle šest odigranih utakmica, imaju samo tri boda, osvojena u prethodnom kolu protiv Oda.

Oba današnja rivala su ispala iz Kupa u šesnaestini finala. Bio je to prvi poraz Bodea u sezoni i drugi u kalendarskoj godini posle poraza od Ajaksa na produžetke, u šesnaestini finala Lige konferencija.

S druge strane, Tromse je pre pobede nad Odom u prošlom kolu ostvario samo još dve pobede ove godine, obe u uvodnim fazama Kupa protiv niželigaša.

Prošle godine u oba prvenstvena duela pobedili su gosti, dok je Bode bio bolji u osmini finala Kupa.

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)