ŠEHOVIĆ NAKON PRVENCA U DRESU PARTIZANA: ''Ovo je za decu i čuvara škole''

Novosti online

09. 05. 2023. u 09:23

Fudbaleri Partizana pobedili su Novi Pazar rezultatom 2:0 u okviru 34. kola, a svoj prvi pogodak u dresu Partizana postigao je bek crno-belih Zlatan Šehović. On je ovaj gol posvetio svoj nastradaloj deci i čuvaru škole.

ШЕХОВИЋ НАКОН ПРВЕНЦА У ДРЕСУ ПАРТИЗАНА: Ово је за децу и чувара школе

FOTO: FK Partizan

- Gol bih posvetio svim onim đacima i čuvaru koji su stradali u školi, to mi je u glavi bilo pre utakmice. Možda bi gol trebalo da posvetim svojoj porodici, ali oni mi neće zameriti što ga ipak posvećujem žrtvama tragičnog događaja. Srećan sam zbog gola i neka deca i čuvar počivaju u miru - izjavio je Šehović za klupski sajt.

Partizan kao da izlazi iz rezultatske krize, ali čini se - kasno.

- Presrećan sam najpre zbog pobede tima, bitno je da nastavljamo pobednički niz. Ne predajemo se do kraja, borićemo se za ono što zaslužujemo, a to je druga pozicija - optimista je mladi Šehović.

Do kraja sezone ostala su još tri kola, a Partizan ima četiri boda manje od TSC i Čukaričkog.

- Gledamo u naše dvorište, ali se nadamo nekom kiksu rivala i da ćemo nekako doći do drugog mesta, jer mislim da to zaslužujemo i da smo najveći klub - istakao je Šehović.

BONUS VIDEO: DULjAJ: Gol smo postigli na vreme

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a