MISTERIJA U EGIPTU: Fudbaler odbio da uđe u igru, nestao na tri nedelje, niko nije znao gde je, a onda je uradio ovo

Novosti online

08. 05. 2023. u 17:40

PRAVI fudbalski skandal odigrao se u Egiptu, tamošnji klub ENPPI našao se u fokusu svetske javnosti nakon nestanka fudbalera Erika Traorea.

МИСТЕРИЈА У ЕГИПТУ: Фудбалер одбио да уђе у игру, нестао на три недеље, нико није знао где је, а онда је урадио ово

EPA

Na pomalo bizaran način Traoreu se gubi svaki trag. On je 18. aprila odbio da uđe u igru sa klupe, u duelu protiv "Asuana". Nakon meča napustio je stadion i tada mu se gubi svaki trag.

Mobilni mu je bio isključen, nije se javljao nikome, ni on, porodica, a ni agent igrača.

Klub se nedavno oglasio i izrazio zabrinutost zbog igrača.

- Samo se nadamo da je u dobrom stanju i da možemo razgovarati o formalnostima kasnije - rekao je trener klubaMohamed Ismail za egipatsku televiziju.

Ipak, po pisanju "Rojtersa", Traore, koji u "ENPPI" nastupa kao pozajmljeni fudbaler "Piramidsa" je danas "osvanuo" ponovo u javnosti.

- Traore je danas uključio telefon. Obavestio nas je da je i dalje u Kairu, nije otputovao iz zemlje, obećao je da će se sutra vratiti u klub. Biće pod istragom, želimo da otkrijemo zbog čega je nestao bez dozvole kluba, rekao je naknadno Mohamed Ismail, trener kluba.

ENPPI je, inače, u vlasništvu državne naftne kompanije, dok je nestali Erik Traore bio na pozajmici u tom klubu iz Piramidsa.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)