PRLJAVA IGRA AMERIKANACA! Jokić će biti kažnjen, a NBA liga će se crveneti od stida

Novosti online

08. 05. 2023. u 12:11

Kako sada stoje stvari najbolji košarkaš na planeti Nikola Jokić mogao bi naknadno da bude kažnjen zbog sukoba pored terena sa vlasnikom Finiksa.

ПРЉАВА ИГРА АМЕРИКАНАЦА! Јокић ће бити кажњен, а НБА лига ће се црвенети од стида

FOTO: Tanjug/AP

Podsećanja radi, Sansi su savladali Nagetse i tako izjednačili na 2:2 u seriji polufinala Zapada, a ceo meč je ostao pod senkom incidenta koji se desio kada je vlasnik Finiks sansa Met Išbija uzeo loptu koja je izašla sa terena i tako iznervirao Nikolu Jokića.

Momak iz Sombora mu je loptu oteo, a sada mu preti suspenzija.

"Namerno ulaženje na tribine osim u slučaju da je to nastavak akcije" je po NBA pravilniku jedan od razloga za suspenziju. U slučaju da se to desi, pri rezultatu 2:2 u seriji i bez Jokića u ključnom petom meču serije Nagetsi bi bili u ogromnom problemu. Zbog toga se u NBA podigla velika buka oko te moguće odluke, ali poznati novinar Kevin O'Konor smatra da je moguće da čelni ljudi NBA odluče da ga suspenduju!

"Novinari TNT-a su upravo pitali da li će Nikola Jokić biti suspendovan za petu utakmicu. Zvaničnici kluba se takođe pitaju isto jer po pravilima igrač mora da bude izbačen jer je ušao na tribine. Jokić je tehnički samo otišao pored terena tako da ima mesta za interpretaciju. Saznaćemo u ponedeljak", napisao je on. 

Ipak, u komentarima je bilo mnogo besa zbog mogućnosti ovakve odluke, a jedan od komentatora je istakao da je Met Išbija znao šta radi i da je namerno isprovocirao Srbina.

Amerika je podeljena, šta će biti sa Jokićem pokazaće vreme, ali nažalost, čini se da je sve izvesnije da bi Srbin mogao dobiti jedan meč suspenzije, a da će NBA liga da se crveni od stida, kao pri nedavnom izboru MVP-ja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)