NEVEROVATAN GOL MBAPEA: Francuz kao Šestić, o ovom pogotku će se pričati (VIDEO)

Novosti online

30. 04. 2023. u 19:49

PRIČAĆE se dugo o golu koji je Kilijan Mbape postigao protiv Lorijena. Ono što je uradio Francuz dosta je podsetilo na situaciju iz duela Crvena zvezda - Partizan.

НЕВЕРОВАТАН ГОЛ МБАПЕА: Француз као Шестић, о овом поготку ће се причати (ВИДЕО)

Tanjug

Ko se seća duela koji je odigran 29. novembra 1978. godine kada je golman Partizana Petar Borota spustio loptu da je namesti za izvođenje, misleći da je sudija dosudio prekršaj. Kako ništa nije svirao sudija, Miloš Šestić je to iskoristio i postigao gol.

Nešto slično desilo se na utakmici PSŽ - Lorijen, a glavni akteri su bili Kilijan Mbape i Ivon Mvogo.

Švajcarac je mislio da je sudija prekinuo igru. Francuz je sve vreme bio pored njega, iskoristio je nepažnju protivničkog čuvara mreže i postigao je gol.

Inače, PSŽ je poražen sa 1:3. Golove za Lorijen postigli su u Enco le Fe u 15, Darlin Jongva 39. i Bamba Dieg 88. minutu.

"Sveci" su prvi na tabeli sa 75 bodova, dok je Lorijen deseti sa 48. Tim Kristofa Galtijea će u narednom kolu gostovati ekipi Troa, dok će Lorijen dočekati Brest.

BONUS VIDEO: "ČETIRI GOLA SMO DALI DRUGOM NA TABELI..." Miloš Milojević o novom trijumfu Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri