"U BARSELONI SADA IMA MNOGO...": Evo šta legendarni Argentinac misli o povratku Mesija u "njegovu" Barsu

Novosti online

27. 04. 2023. u 22:22

SVE više se priča da bi Lionel Mesi na leto mogao da se vrati u Barselonu. Sigurno je da bi mnogi želeli da se to dogodi, ali ne i legendarni Argentinac, Mario Kempes.

У БАРСЕЛОНИ САДА ИМА МНОГО...: Ево шта легендарни Аргентинац мисли о повратку Месија у његову Барсу

Foto: AP

Čovek koji je sa "gaučosima" osvojio Svetsko prvenstvo 1978. godine smatra da povratak Lea u Kataloniju ne bi bio dobar, jer kako ističe u klubu sa "Nou Kampa" ima dosta problema.

- Povratak Mesija u Barselonu ne bi bio zdrav za njega. Bolje mu je u Francuskoj, gde može na miru da sačeka naredno Svetsko prvenstvo. Ciljevi Barselone su drugačiji, pošto se ovaj klub još nije oporavio od odlaska Mesija. Tamo ima puno problema - rekao je Kempes, a prenosi argentinski "La Nacion".

Mesi je prošle godine odveo Argentinu na krov sveta.

- Razmišljam samo o argentinskoj reprezentaciji. Za fizički i psihički mir, Mesiju je bolje da bude u Francuskoj nego u Barseloni, jer će da bude spremniji i svežiji za reprezentaciju Argentine - zaključio je Kempes.

Podsetimo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena je za Barselonu nastupao od 2000. do 2021. godine i za to vreme je osvojio sve to se moglo osvojiti.

BONUS VIDEO: "TO JE ONO ŠTO ME BOLI..." Igor Duljaj o večitom derbiju u Humskoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!