A HRVATI - ODUŠEVLJENI: Srpski fudbaler teško povređen, a ono što je potom uradio njegov klub mnogima ne bi palo na pamet

Novosti online

14. 04. 2023. u 14:40

KADA se dogodi teška povreda sportiste, to obično bude i prekretnica u karijeri. Neki, naravno, nastave stazom kojom su dotad išli, neki, nažalost, ne mogu da budu onoliko dobri kao do tada. I za jedne i za druge je najvažnija podrška, a ono što se desilo srpskom internacionalcu - samo tako se i može opisati.

А ХРВАТИ - ОДУШЕВЉЕНИ: Српски фудбалер тешко повређен, а оно што је потом урадио његов клуб многима не би пало на памет

Foto: S. B.

Evo kako je čitavu situaciju opisao hrvatski list "Slobodna Dalmacija", koji je kao glavnu fudbalsku vest ovog petka prepodne objavio sledeću informaciju:

"Srpski vezni fudbaler Darko Brašanac teško se povredio u pobedi njegove Osasune protiv Elčea (2:1) u 28. kolu špaske La Lige.

Brašanac je teren napustio u 38. minutu, a nakon pregleda je ustanovljeno kako je došlo do pucanja ukrštenih ligamenata i meniskusa, zbog čega će pauzirati mesecima.

Darko Brašanac / Foto: Profimedia

Saigraču našeg Ante Budimira na kraju sezone ističe ugovor, a gotovo sigurno ne bi uspeo da pronađe novi klub tokom leta s obzirom na tešku povredu od koje će se dugo oporavljati.

No, kako piše Marka, čelni ljudi Osasune povukli su hvale vredan potez te su mu ponudili novi ugovor, poručivši kako nikoga neće ostaviti na cedilu".

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a