BENZEMA NE ŽELI DA BUDE KAO RONALDO! Francuz je imun na arapske pare: Real na pragu da produži saradnju sa osvajačem Zlatne lopte

Novosti online

09. 04. 2023. u 17:30

FUDBALER Reala i nekadašnji francuski reprezentativac Karim Benzema produžiće ugovor sa madridskim klubom do juna 2024. godine, prenosi španski sportski list Marka.

БЕНЗЕМА НЕ ЖЕЛИ ДА БУДЕ КАО РОНАЛДО! Француз је имун на арапске паре: Реал на прагу да продужи сарадњу са освајачем Златне лопте

FOTO: AP/Tanjug

- Pričalo se da Benzema razmišlja o ponudi iz Saudijske Arabije. Međutim, milioni evra nisu promenili njegovu želju o produženju saradnje sa Realom. Francuz ne želi da uradi isto što i Kristijano Ronaldo, koji je otišao u Saudijsku Arabiju - prenosi Marka.

Španski sportski list tvrdi da jedan klub iz Saudijske Arabije nudi Benzemi pokretanje fudbalske akademije sa njegovim imenom. Benzema ima ugovor sa Realom do kraja sezone.

- U Realu postoji nepisano pravilo prema kojem igrači koji osvoji Zlatnu loptu dobija novi ugovor. Benzema još nije zvanično potpisao produženje saradnje sa Realom, ali obe strane žele da se to dogodi u narednom periodu - zaključuje Marka.

Benzema je 2009. godine stigao u Real iz Liona za 35 miliona evra. Francuski napadač je sa madridskim klubom osvojio 24 trofeja. On je za Real odigrao 637 utakmica, postigao je 348 golova uz 165 asistencija.

 

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!