SRAMOTNE SCENE U MADRIDU: Fudbaler Reala tukao igrača Viljareala zbog gnusnih uvreda

Novosti online

09. 04. 2023. u 08:48

FUDBALER Reala iz Madrida Federiko Valverede i Viljareala Aleks Baena imali su fizički sukob nakon meča na "Santjago Bernabeu".

СРАМОТНЕ СЦЕНЕ У МАДРИДУ: Фудбалер Реала тукао играча Виљареала због гнусних увреда

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

"Žuta podmornica" je savladala Real 2:3, a u Španiji se najmanje govori o samom susretu primere. Valverde je nakon meča dočekao priliku da se osveti Baeni zbog gnusnih uvreda na račun porodice.

Baena je, prošlog puta kada su se dva tima sastala u Kupu kralja, rekao Valverdeu da "plače sad jer mu se sin neće roditi" uz neprimerenu gestikulaciju, a sve neposredno pošto su Urugvajac i njegova žena izgubili bebu.

Fudbaler Viljareala je navodno pred ovaj meč ponovio iste uvrede, te ga je Valverde nakon meča sačekao.

Mediji prenose da ga je udario pesnicom u lice, a da je Baena potom pozivao obezbeđenje i zatim otišao da se požali klupskom delegatu i policiji. Tamo je, prema pisanjima španskih medija, bilo još nekoliko igrača Real Madrida.

Baena se povodom toga čak i oglasio na Instagram profilu gde je negirao da je to rekao napisavši da je tužan zbog napada koji je pretrpeo posle utakmice, kao ida je laž da je to izrečeno s njegove strane.


Za sada, Viljareal je odlučio da se ne žali na scene posle utakmice što implicira da je Baena kriv za gnusne uvrede koje je uputio vezisti Reala. Ipak, policija se umešala u čitav slučaj, te će njegov nastavak sigurno uslediti.

Na mrežama su se pojavile i fotografije gde se ističe kako je vidno da je Baena otečen posle udarca Valverdea.

 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)