"SRBIN JE SAOBRAĆAJNI POLICAJAC": Dušan Tadić na udaru nikada većih kritika u Holandiji

Novosti online

03. 04. 2023. u 11:10

Ajaks će teško osvojiti četvrtu uzastopnu titulu prvaka Holandije pošto se sedam kola do kraja Eredivizije nalaze osam bodova iza Fejenorda, tj. dele drugu poziciju sa trećim velikanom, PSV-om.

СРБИН ЈЕ САОБРАЋАЈНИ ПОЛИЦАЈАЦ: Душан Тадић на удару никада већих критика у Холандији

FOTO> EPA

"Kopljanici" su delovali preporođeno dolaskom Džonija Hajtinge na mesto trenera, stigli na samo tri boda do lidera i pre dva kola imali priliku da velikog rivala stignu pobedom u Klasikeru na Amsterdamu gde su vodili golom kapitena Dušana Tadića, ali je Fejenord preokrenuo (3:2).

Posle reprezentativne pauze, Ajaks je napravio novi kiks odigravši bez golova na gostovanju Go Ahed Iglsu, a ponovo je Tadić taj koji se našao na najvećem udaru bivših fudbalera kluba.

Oboga puta to nisu bile legende Vesli Snajder ni Rafel fan der Fart, već bivši vezista crveno-belih, Kenet Peres. Danac (48) sad radi kao analitičar Foks Sportsa za Erediviziju i imao je oštre kritike za Srbina.

- Tadić se ponaša kao da je saobraćajni policajac. Zar ne? Ja ne mogu da verujem šta radi. Samo pokazuje rukama fudbalerima Ajaksa. Video sam ove nedelje jednog saobraćajca na obuci dok sam čekao na semaforu. E, baš tako je Dušan Tadić danas izgledao na terenu. U svim pravcima je pokazivao... - rekao je Peres na holandskoj televiziji, zamerajući kapitenu Srbije ono što radi svaki vođa na terenu.

Pored njega je sedeo Kes Kvakman, takođe čovek s dugo staža u holandskom fudbalu, koji je sarkastično rekao da je čuo da se Tadić "umorio od pokazivanja" svojim saigračima gde da stoje i da u jednom trenutku nije više znao ni svoje mesto na terenu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)