MESI SE VRAĆA KUĆI? Barselona potvrdila da pregovara o povratku Argentinca

Novosti online

31. 03. 2023. u 14:34

ŠUŠKA se u poslednje vreme o povratku Lionela Mesija u Barselonu. Sada je prvi put iz relevantnih izvora stigla potvrda o tome.

МЕСИ СЕ ВРАЋА КУЋИ? Барселона потврдила да преговара о повратку Аргентинца

Foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Potpredsednik Katalonaca Rafa Juste je na konferenciji istakao da je rukovodstvo kluba u kontaktu sa ljudima omalenog Argentinca.

- Leo i njegova porodica znaju kakvu naklonost gajim prema njima. Učestvovao sam u pregovorima koji nažalosti nisu završeni uspešno. Progoni me to što Leo nije mogao da nastavi karijeru u našem klubu. Kad pomenemo La Masiju i fudbalsku školu, pričamo o Mesiju. Naravno da bih voleo da se on vrati. Zbog svega što predstavlja na sportskom, društvenom i ekonomskom polju za naš klub. Da, u kontaktu smo sa njim - rekao je Juste.

Ipak, svestan je da mnogo stvari mora da se poklopi, pa da Mesi ponovo zaigra na "Nou Kampu".

- Kada se zaljubite i onda se odvojite od te osobe, želite da ostanete zaljubljeni. Čak i ako izgubite kontakt. Mi ćemo uvek biti zaljubljeni u Lea i on će uvek biti zaljubljen u klub i grad Braselonu. Ja sam jedan od onih koji veruje da je sudbina mudra.

Barselona će u napad na povratak Lea moći da krene tek kad se sredi finansijska situacija.

- Ostala su nam dva meseca u kojima imamo mnogo posla. Pogotovo sportski sektor sa Alemanijem i Krojfom. Moramo da prvom čoveku lige Havijeru Tebasu predstavimo naš plan izvodljivosti. Tek onda, ako se steknu uslovi jer je Leo igrač Pari Sen Žermena, možemo da izložimo neke opcije za njegov povratak. Ali zasad ne želimo da se mešamo u svakodnevicu Pari Sen Žermena.

Potvrdio je i da je prvi čovek Katalonaca Đoan Laporta obavio razgovore sa Mesijevim ocem Horheom.

- Znate svi za te razgovore. Predsednik je pričao sa Leovim ocem i oni imaju dobar odnos. Ali još nemamo plan za napad. Ako se desi, desiće se zato što je sudbina tako odlučila - zaključio je Juste.

Podsetimo, Barselona krupnim koracima hita ka tituli prvaka Španije. Tim Ćavija Ernandeza ima 68 bodova, 12 više od Real Madrida.

BONUS VIDEO: SRBI "ZAPALILI" PODGORICU: Potpuna euforija uoči meča kvalifikacija za Euro 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!