STANKOVIĆ OTKRIO KAKO JE ZAVRŠIO NA KLUPI SAMPDORIJE: Evo šta mu je Siniša Mihajlović rekao tada

Novosti online

26. 03. 2023. u 12:34

Bivši trener Crvene zvezde Dejan Stanković dao je opširan intervju za italijanski Corriere dello sport, dotkao se kako je došlo do preuzimanja Sampdorije, šta ga je Siniša Mihajlović tada posavetovao, takođe je prokomentarisao i njegovo prijateljstvo sa Žozeom Morinjom.

СТАНКОВИЋ ОТКРИО КАКО ЈЕ ЗАВРШИО НА КЛУПИ САМПДОРИЈЕ: Ево шта му је Синиша Михајловић рекао тада

Foto: EPA-EFE/STRINGER

- Naravno, pre nego što sam prihvatio ponudu Sampdorije, razgovarao sam sa Sinišom, pošto sam bio svestan delikatne situacije u kojoj se nalazi klub. On mi je predložio da prihvatim i ne pravim sr**a. Siguran sam da bih zažalio što nisam prihvatio ovu ponudu. Imam 44 godine, i i da se loše završi još uvek bih zavređivao poštovanje. Postoji skala sa dve strane: pobede na jednoj strani, porazi na drugoj strani Kada uspete da smanjite jaz između to dvoje, shvatite da ste odrasli.

Stanković je prokomentarisao i prijateljstvo sa Žozeom Morinjom.

- Moje poštovanje za njega je veliko. Dođao je u Inter kada sam već imao trideset godina i mislio sam da sam dao sve što sam mogao. Portugalac je uspeo da mi pomogne da napredujem više od očekivanog. Od tada smo u kontaktu i slušam ga i danas, pitam ga za savet i mišljenje. To je čovek i trener neobične inteligencije i sposobnosti. Trenira igrače, direktore, osoblje, medije i navijače. On je empatična i angažovana osoba. Kao i Mihajlović, on ima jak karakter. Ili  ga se klonite ili ga duboko poštujete. Mislim da neki još nisu shvatili Murinjovu veličinu ili jednostavno ne žele da je prihvate.

BONUS VIDEO: Ćurkoviću nagrada „Mihajlo Andrejević – Andrejka”

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)