SRBIJA I CRNA GORA ODMERILI SNAGE DVA PUTA U ZVANIČNIM UTAKMICAMA: Mitrović bauk za "sokolove"

Novosti online

25. 03. 2023. u 14:34

MALI je "uzorak", samo 90 minuta fudbala u kvalifikacijama za EURO 2024, ali je i pre njih bilo jasno da će se Srbija i Crna Gora boriti za prva dva mesta koja donose vizu za kontinentalni šampionat.

СРБИЈА И ЦРНА ГОРА ОДМЕРИЛИ СНАГЕ ДВА ПУТА У ЗВАНИЧНИМ УТАКМИЦАМА: Митровић баук за соколове

FOTO: Profimedia

U prvi međusobni duel, koji je na programu sutra uveče u Podgorici Crna Gora i Srbija ulaze sa tri osvojena boda na startu i velikom željom da nastavak kvalifikacija u junu dočekaju sa maksimalnim učinkom.

"Sokolovi" i "orlovi" su do sada imali prilike da odmere snage samo u dva navrata i to u okviru Lige nacija 2018, a Srbija je bila uspešna i u Beogradu i u Podgorici. Izabranici Mladena Krstajića su tada za nešto više od mesec dana u oktobru i novembru bili bolji od ekipe koju je sa klupe predvodio Ljubiša Tumbaković.

Srbija je najpre slavila u Podgorici (0:2) golovima Aleksandra Mitrovića u 18. i 81. minuta, da bi "orlovi" u Beogradu imali nešto teži zadatak - 2:1. Strelci za naš nacionalni tim su bili Ljajić u 30. i Mitrović u 32. minutu, a počasni gol Crnogoraca je delo Mugoše u 70. minutu.

BONUS VIDEO: Ćurkoviću nagrada „Mihajlo Andrejević – Andrejka”

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)