NAVIJAČI CRVENE ZVEZDE BIRAJU NAJLEPŠI GOL U MARTU: Pet prolećnih "lepotana"

Novosti online

23. 03. 2023. u 19:15

Fudbaleri Crvene zvezde su postigli čak 12 golova tokom marta na četiri utakmice u nacionalnom prvenstvu i jednom duelu u okviru Kupa Srbije. Na sajtu crveno-belih izdvojeno je pet najlepših od kojih će "delije" izabrati najlepši. Glasanje će trajati do ponedeljka, 27. marta, do 12 časova.

НАВИЈАЧИ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ БИРАЈУ НАЈЛЕПШИ ГОЛ У МАРТУ: Пет пролећних лепотана

Foto: M. Vukadinović

1. Aleks Vigo protiv Partizana (1:0) – Slavili su crveno-beli u 169. večitom derbiju, a atmosferu na Marakani su „zapalili“ fudbaleri Miloša Milojevića već u petom minutu meča. Debitant na derbiju, temperamenti Argentinac – Aleks Vigo je postigao gol odluke i time ostao zauvek upamćen u Zvezdinoj istoriji. Na pas Bukarija, nekadašnji fudbaler Rivel Plejta je uputio centaršut. Loptu je zakačio defanzivac gostiju, što je dodatno ulepšalo sjajnu putanju lopte koja je kao kap skliznula u mrežu.

 
2. Aleksandar Pešić protiv TSC (1:2) – Dokazao se popularni Šilja kao maestralan napadač na mnogim mečevima Crvene zvezde. Na duelu u Bačkoj Topoli je demonstirao sve kvalitete vrhunskog centarfora. Lucidnim driblingom se oslobodio svog čuvara, a potom spoljim delom kopačke samo poslao loptu u malu mrežu za prednost Zvezde u 20. minutu meča.
 
3. Gelor Kanga protiv Novog Pazara (5:1) – Udarci sa distance su poslastica za omalenog Gabonca, te je u svom stilu pogodio na proslavi 78. rođendana Crvene zvezde. Prihvatio je Kanga loptu na 20 metara od gola rivala i snažno, precizno gađao. Lopta je skinula „paučinu“, a parada čuvara mreže iz Pazara je samo dodatno ulepšala gol miljenika 12. igrača Zvezde.
 
4. Aleksandar Katai protiv Novog Pazara (5:1) – Uživali su navijači crveno-belih u još jednoj čaroliji Aleksandra Kataija u ubedljivoj pobedi nad Novim Pazarom. Uz perfektnu asistenciju Kange, crveno-beloj desetki naše nije bilo teško da lob udarcem podigne ceo stadion na noge.
 
5. Mirko Ivanić protiv Napretka (1:1) – Fenomenalnu tranziciju su prikazali igrači Miloša Milojevića na stadionu „Mladost“ protiv  Napretka. U 38. minutu susreta Kangva je proigrao Bukarija loptom koja je imala „oči“. Reprezentativac Gane je na kratko zastao, ali samo da bi sačekao Mirka Ivanića koji je utrčavao iz drugog plana. Usledio je izuzetno precizan centaršut na koji se  vezni fudbaler samo poklonio te glavom zatresao mrežu Petrića.
 
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024