LUKAKU OSTAJE U ITALIJI: Belgijanac ide kod Portugalca

Novosti online

22. 03. 2023. u 14:20

Fudbalski klub Roma spreman je da proda napadača Tamija Ejbrahama ovog leta i da kao njegovu zamenu dovede igrača Čelsija Romelua Lukakua, preneli su danas italijanski mediji.

ЛУКАКУ ОСТАЈЕ У ИТАЛИЈИ: Белгијанац иде код Португалца

FOTO: AP/Tanjug

Ejbraham je dobro igrao u debitanskoj sezoni u Romi, nakon što je u avgustu 2021. godine prešao iz Čelsija za 40 miliona evra. On je postigao 27 golova u 53 utakmice u svim takmičenjima. 

On nije uspeo da održi dobru formu u klubu iz glavnog grada Italije i nema veliku minutažu kod trenera Žozea Morinja, pošto je postigao sedam golova u 38 utakmica.

Kako je preneo Kalčomerkato, Roma želi da proda Ejbrahama u letnjem prelaznom roku za oko 40-45 miliona evra i morala bi da traži zamenu.

Aston Vila je zainteresovana za 25-godišnjeg napadača, kao i Čelsi, koji ima opciju otkupa od 80 miliona evra. Londonski klub ne planira da iskoristi tu mogućnost, ali bi mogao da pokuša da pregovara o nižoj ceni i možda da uključi Lukakua u dogovor.

Belgijanac je ove sezone na pozajmici u Interu i neće ostati u milanskom klubu nakon ove sezone, a Čelsi ga ne želi u svojim redovima.

Kako se navodi, za Romu je ideja o dovođenju belgijskog reprezentativca zanimljiva, iako bi se njegova visoka plata mogla činiti problematičnom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna