RAKONJAC TRAŽI PAŽNJU I MINUTE: Mladi napadač Crvene zvezde prvi put kao starter uspeo da postigne dva pogotka

Z. Ćorović

13. 03. 2023. u 17:58

TAKO se koristi ukazana šansa. Na svom prvom meču kao starter, novi napadač Crvene zvezde Marko Rakonjac je prijatno iznenadio oko 20.000 navijača na rođendanskoj proslavi -postigao je dva pogotka u ubedljivoj pobedi protiv Novog Pazara (5:1). Visoki Crnogorac (22, 191 cm) stigao je početkom februara na pozajmicu iz ruske Lokomotive da bi bio alternativa prvom špicu Aleksandru Pešiću.

РАКОЊАЦ ТРАЖИ ПАЖЊУ И МИНУТЕ: Млади нападач Црвене звезде први пут као стартер успео да постигне два поготка

FOTO: FK Crvena zvezda

Do utakmice sa Pazarcima sakupio je svega pola sata igre, za 19 minuta u "šestici" sa Voždovcem zabeležio je asistenciju, potom je odigrao i 12 minuta na meču sa Čukaričkim (3:0). Posle toga je grejao klupu na tri vezane utakmce (Javor, Partizan i TSC). Čim ga je trener Miloš Milojević "gurnuo u vatru", Rakonjac se odlično snašao. Bio je opasan u tandemu sa Pešićem, Pazarce je matirao već u 8. minutu posle kornera, odličnog skoka i udarca glavom. Trudio se mnogo i nagrađen je još jednim pogotkom u finišu meča, pa je mogao presrećan da se pokloni severu i poljubi grb. Skrenuo je pažnju na sebe, ali će morati još dosta toga da pokaže kako bi ga Zvezda na leto otkupila od Lokomotive sa 1,5 miliona evra.

Rakonjac je zablistao u sezoni 2021/2022, kada je u dresu Čukaričkog postigao 12 prvenstvenih pogodaka. Ponikao je u Jedinstvu iz Bijelog Polja, odakle je prešao u mladi tim Čukaričkog, a jedno vreme je bio i na pozajmici u ekipi IMT. U ruskoj Lokomotivi se nije najbolje snašao, na 15 utakmca postigao je jedan gol.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!