ISKUSNI IZRAELSKI VEZISTA POSTIGAO JUBILARAC U LUČANIMA: Natho zaokružio golgeterski učinak na 50

M. Blažić

13. 03. 2023. u 14:07

ČEKAO je Partizan skoro mesec dana na pobedu u Superligi i dočekao je u nedelju na gostovanju Mladosti u Lučanima. Novu prvenstvenu trojku će najviše pamtiti trener Igor Duljaj zbog prvenca na klupi crno-belih i iskusni izraelski vezista Bibras Natho koji je golom u 90. minutu zaokružio golgeterski učinak u crno-belom dresu na 50, a ujedno mu je ovo bio 12. pogodak u tekućoj sezoni.

ИСКУСНИ ИЗРАЕЛСКИ ВЕЗИСТА ПОСТИГАО ЈУБИЛАРАЦ У ЛУЧАНИМА: Натхо заокружио голгетерски учинак на 50

FOTO: M. Vukadinović

- Veoma važna pobeda za nas posle koje moramo da nastavimo korak po korak, utakmicu po utakmicu, pobedu po pobedu. Vratilo nam se samopouzdanje i to moramo iskoristiti do kraja, da pobedimo i u sledećoj utakmici, dok ne odemo na pauzu, a potom da se odmorimo za nastavak sezone gde je imperativ da pobedimo svaku do kraja - rekao je Natho, preneo je danas klub.

Od 12 pogodaka u Superligi ove sezone zamenik kapitena Partizana je sedam postigao iz igre, dok je pet puta iskoristio omiljenu "poslasticu" - šut sa bele tačke.

- Lepo je postizati golove i imati dobru statistiku, ali je najvažnija pobeda na kraju utakmice. Nadam se da će ih biti još za pobede. Sada nas čeka duel sa Radnikom, to je sasvim nova utakmica, ali sve zavisi od nas, kako uđemo u nju - zaključio je Natho.

Put ka pobedi u Lučanima je "raširio" Svetozar Marković i tako Igoru Duljaju omogućio prvi trijumf na klupi Partizana, baš kao što je jesenas golom u Novom Sadu protiv Mladosti "darivao" Gordana Petrića na debiju.

- Vratilo nam se i samopouzdanje, što je doprinelo i da pobedimo sa 3:0. Imamo pet dana da se pripremimo za sledeću utakmicu i da damo sve od sebe da pobedimo pred našom publikom. To nam je veoma važno - istakao je mladi defanzivac.

Partizan u sledećem kolu dočekuje Radnik u petak posle čega sledi reprezentativna pauza, a do početka plej-ofa crno-bele očekuju još tri utakmice - gostovanja Vojvodini u Novom Sadu i Čukaričkom, kao i duel sa Voždovcem u Humskoj između ta dva meča.

M. BLAŽIĆ

JEVREMOVIĆ DEBITOVAO

UBEDLjIVO vodstvo i obezbeđen trijumf protiv Mladosti dali su prostora strategu Partizana da omogući izdanku Partizanove škole Janku Jevremoviću (18) debi u najjačem timu.

Mlađani ofanzivni vezista, rođeni Kraljevčanin, za omladince crno-belih ove sezone je postigao devet golova i upisao pet asistencija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja