"NIJE ZVEZDA LIVERPUL": Miloš Milojević izneo očekivanja pred TSC

Z. Ćorović

06. 03. 2023. u 16:22

KOME se nije svideo minimalac protiv Partizana posle tvrdog 169. derbija, trener Crvene zvezde Miloš Miklojević je poručio da gleda Premijer ligu.

НИЈЕ ЗВЕЗДА ЛИВЕРПУЛ: Милош Милојевић изнео очекивања пред ТСЦ

FOTO: FK Crvena zvezda

Dva dana kasnije, Liverpul je u najvećem engleskom megdanu do nogu potukao Mančester junajted sa 7:0. Poređenja su se sama "namestila".

- U šali sam rekao, a novinari su shvatili to kao da sam ljut, da idu da gledaju Premijer ligu. Naravno, voleo bih da i mi pobedimo tako ubedljivo, ali je za takav speltakl potrebno da se sve poklopi: publika, uslovi za igru, kvalitet igrača. Naravno da postoji razlog zašto su ti igrači toliko plaćeni, zato što mogu da stvore predstavu, za te ljude koji skupo plaćaju kartu. Ako gledate fudbal svake nedelje, vidite da su to lige, koje su lepe za oko. Opet, ako pogledam iz naše perspektive, u ovoj najznačajnijoj sezoni za Crvenu zvezdu, Liverpul je pobedio 7:0, a poražan je od Reala u Evropi, ne cveta im sve u prvenstvu, siguran sam da mi time ne bismo bili zadovoljni - analizirao je Milojević.

Ipak, treba se vratiti u našu realnost i da šampion danas (18.30) gostuje ekipi TSC u derbiju kola.

- Izuzetno poštujemo rivala, imaju nekoliko odličnih igrača.Stojić jako dobro igra iz zadnje linije, miran je na lopti, dosta toga kreće od njega. Jovanović koji je suspendovan, takođe je njihov bitan igrač, kao i Ilić, koji je dobar za sistem ekipe TSC, igra brzo i jednostavno, dobro se kreće. Imaju dobar tim i trenera, sve su posložili. Zato se nadam da će ovo biti dobra utakmica u kojoj će navijači uživati. Naravno, naš cilj je da nastavimo seriju pobeda.

Zbog povreda, Milojević neće moći da računa na štopera Milunovića i napadača Kataija, kao i Strahinju Erakovića zbog kartona.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana