VAŽNE ODLUKE UPRAVE FK PARTIZAN: Duljaj zvanično trener, predsednik Vučelić naložio hitnu reakciju, zakazana i vanredna sednica skupštine

Novosti online

28. 02. 2023. u 18:13

UPRAVNI odbor fudbalskog kluba Partizan danas je održao sednicu, na kojoj je za trenera prvog tima imenovan Igor Duljaj, dosadašnji trener FK Teleoptik.

ВАЖНЕ ОДЛУКЕ УПРАВЕ ФК ПАРТИЗАН: Дуљај званично тренер, председник Вучелић наложио хитну реакцију, заказана и ванредна седница скупштине

Foto: Tanjug

U saopštenju crno-belih se navodi:


"Upravni odbor je ukazao poverenje Igoru Duljaju da u narednom periodu izvrši stabilizaciju igre i rezultata, u skladu sa ciljevima i ambicijama kluba.


Na dnevnom redu sednice raspravljalo se i o odgovornosti za rezultate u tekućoj sezoni. Na predlog predsednika Milorada Vučelića, u narednim danima izradiće se detaljan izveštaj o radu i poslovanju kluba, koji će potom biti podnet članovima Skupštine kluba, na vanrednoj sednici Skupštine koja je zakazana za mart. Na sednici Skupštine, kao najvišeg organa FK Partizan, raspravljaće se o izveštaju i odgovornosti predsednika Upravnog odbora u vezi sa aktuelnom situacijom", navodi se u saopštenju kluba iz Humske.

Ko je Igor Duljaj?

Igor Duljaj / FOTO: FK Partizan


Duljaju je rad sa Teleoptikom bio prvi samostalni seniorski posao, a prethodno je četiri godine radio kao pomoćnik Paula Fonseke u Šahtjoru, a neko vreme i sa mlađim kategorijama ovog ukrajinskog kluba. U Partizanu je bio pomoćnik Sava Miloševića koji ga je vratio u njegovu kuću, zatim i Aleksandra Stanojevića. 


Dres Partizana je nosio sedam godina, a tokom igračke karijere je još branio boje Šahtjora i Sevastopolja.

BONUS VIDEO: "AKO JE TO REKAO, TO JE SRAMOTA" Gordan Petrić zbunjen potezom svog igrača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!