EVERTON REŠIO PITANJE GOLMANA: "Karamele" dugo ne moraju da brinu ko će čuvati njihovu mrežu

Novosti online

24. 02. 2023. u 19:41

GOLMAN Evertona Džordan Pikford produžio je danas ugovor sa tim fudbalskim klubom na još četiri i po godine, do kraja juna 2027.Pikford je na leto 2017. godine iz Sanderlenda došao u Everton i od tada je jedan od najboljih engleskih golmana i reprezentativac.

ЕВЕРТОН РЕШИО ПИТАЊЕ ГОЛМАНА: Карамеле дуго не морају да брину ко ће чувати њихову мрежу

Tanjug/AP

On je do sada odigrao 222 utakmice za Everton.

- Ogromna je stvar potpisati novi ugovor sa posebnim klubom kakav je Everton. Podrška koju sam dobio otkako sam kao 22-godišnjak došao je bila toliko važna za porodicu i mene. Srećan sam i lepo mi je sa porodicom ovde. Everton je ogroman klub. Poslednjih nekoliko sezona nisu bile onakve kakve smo želeli, ali sada imamo trenera za koga verujem da će nas uputiti u pravom smeru i da ćemo popraviti plasman na tabeli - rekao je Pikford za klupsku televiziju, preneo je "Skaj".

Everton je trenutno 16. na tabeli sa 21 bodom i ima bod više od Vest Hema, koji je prvi u zoni ispadanja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)